Vegán tejföl gluténmentesen
Vegan.logo 2000x1000px

Vegán tejföl gluténmentesen

V E G Á N  É L E T  K Ö N N Y E D É N  R E C E P T J E 

H O Z Z Á V A L Ó K:

  • 10 dkg rizs
  • 10-15 dkg blans mandula, vagy kesudió “krémesre” őrölve, például kávédarálóban….
  • só ízlésed szerint
  • tiszta víz ízlésed szerint

E L K É S Z Í T É S E:

A rizst és az őrölt mandulát főzd “együtt” teljesen puhára. A mandulát a főzés utolsó egy-két percében is hozzáadhatod! Főzés közben, és-vagy a főzés után, a vizet, és a sót ízlésed szerint adagolhatod, attól függően, hogy milyen sós, és milyen sűrűségű tejfölt szeretnél.

Amikor teljesen szétfőtt a rizs, egy konyhai robotgéppel, turmixgéppel, vagy botmixerrel krémesítsd az egészet teljesen simára!
Ez a tejföl egy egyszerű, és nagyon gyorsan elkészíthető alaprecept, amelyet krémesítés után bátran tovább ízesíthetsz.
Attól függően, hogy édes, vagy sós ételekhez szeretnéd majd felhasználni, gazdagíthatod citromlével, zöld fűszerekkel, fokhagymával, további sóval, borssal, mustárral, fehér borssal, és akár édesítő sziruppal is!
Fogyasszátok egészséggel!

Kedvet kaptál az elkészítéséhez?

RENDELD MEG NÁLUNK A HOZZÁVALÓKAT!

Nincs készleten
Clear
Clear
Hot
Clear

Kesudió

(0)
1.550Ft2.990Ft
Clear

Mandulabél Blans

(0)
1.490Ft5.590Ft
Hot
Clear

Mandulabél

(0)
1.390Ft5.390Ft
Share:

Leave a Comment

Az email címed nem lesz közzétéve.

Fel